torek, 01. maj 2012

ITSAN- International Topical Steroid Awareness Network ali Mreža za ozaveščanje o odvisnosti od steroidnih mazil

Danes je štartala nova uradna spletna stran Mreže za ozaveščanje o odvisnosti od steroidnih mazil. Vesela sem, saj to pomeni, da naše sporočilo postaja vse močnejše in bolj enotno. Na strani si lahko preberete (vse v angleščini), kakšni so simptomi in znaki odtegnitvenega sindroma od kortikosteroidnih mazil, kako dolgo ta traja, kako se ga lotiti, kje iskati podporo, skratka veliko informacij za tiste, ki nameravati nehati z uporabo mazil. Poleg tega se na tej strani odpira tudi nov forum za podporo bolnikom med procesom zdravljenja kože/detoksikacije telesa. Dobrodošli so tudi denarni prispevki, ki bodo šli v raziskavo potencialnih načinov zdravljenja oziroma pospeševanja obnavljanja kože/regeneracije celotnega telesa med odtegnitvijo...

Tudi na Facebooku se je odprla nova stran ITSAN, lahko se ji pridružite.

Prav tako se lahko pridružite Zasebni skupini ITSAN na Facebooku, kjer se srečujemo bolniki in svojci bolnikov in izmenjujemo izkušnje, podobno kot na Googlovi skupini za samopomoč.

Če poznate kogarkoli, ki namerava prenehati z uporabo kortikosteroidov ali ste to vi sami, me lahko kontaktirate prek tega bloga (komentarji) in z veseljem sem pripravljena nuditi vso možno podporo in pomoč v obliki informacij in tudi čustvene podpore, ki je nujno potrebna med najhujšo krizo. Ne bojte se prositi za pomoč, zaslužite si jo!:)Ni komentarjev:

Objavite komentar